Afasi-assistent

Vælg, opret og administrer kursister


Denne side vises kun for undervisere.

Her kan man:

1) Oprette og redigere kursister (elever/studenter/patienter).

Man skal angive et kaldenavn - anvend aldrig fuldt navn, cpr-nummer eller lignende - samt kursistens mail-adresse.

Man skal desuden angive, om kursisten er aktiv, om kursisten selv kan vælge opgavesæt, samt om kursisten selv har adgang til at redigere opgavesæt og forløb.

Man kan ikke ændre mail, når man redigerer eksisterende kursister.

2) Når en kursist er valgt, kan man gå videre til dennes opgavesæt og forløb - også hvis man vil oprette nye eller redigere eksisterende forløb for den valgte kursist. Man kan enten gå direkte til skærme for valg og redigering af opgavesæt og forløb med knapperne [ Opgavesæt ] og [ Forløb ]. Hvis man vælger knappen [ Start ] kommer man til kursistens startskærm, som den vil se ud for kursisten. Dvs., at har kursisten ikke tilladelse til at vælge forløb og opgavesæt, kan man ikke komme videre til valg og redigering af opgavesæt derfra (man bruger så i stedet de nævnte knapper ”Opgavesæt” og ”Forløb”).

3) Endelig kan man se resultater fra forløb og opgavesæt for den valgte kursist.


Abonnement tegnes med et antal kursister. Man kan have dette antal aktive kursister. Når en kursist slutter, kan man deaktivere kursisten (så man stadig kan se resultater), eller helt slette kursisten. Efter deaktivering kan man anvende abonnementet til en anden kursist - det er ikke nødvendig helt at slette en kursist for at anvende abnonementet til en anden.